Jongh De J. W - schoolplaten voor de vaderlandse geschiedenis

Schrijver:
Titel: schoolplaten voor de vaderlandse geschiedenis Europa tijdens Napoleon
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters J.B
Bijzonderheden: geniet 38blz
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)

Werk op Maat uit Uithuizen

Logo Werk op Maat

Stichting Werk op Maat biedt werkplekken in een arbeidsmatige omgeving aan die mensen die om enige reden niet, nog niet of niet meer in een reguliere omgeving kunnen werken.
Daarbij is iedereen welkom en sluiten we bij voorbaat geen mensen uit.
Op de verschillende afdelingen kunnen deelnemers aan het werk om daar aan het door henzelf gestelde doel te werken. Voor de een betekent dat een oriëntatie op zijn/haar mogelijkheden of een onderzoek naar de psychische of fysieke belastbaarheid. In andere gevallen bereidt men zich voor op de stap naar betaald werk of scholing. Anderen zijn op zoek naar afleiding of naar ritme en structuur in hun leven. Ook kan het hebben van sociale contacten en een activiteit buitenhuis de aanleiding zijn. Stichting Werk op Maat biedt maatwerk.
Op onze ICT afdeling leren mensen werken met de computer, waarvan het beheren van een online boekenwinkel één van de werkzaamheden is.
Kijk ook eens op onze facebookpagina: www.facebook.com/stichtingwerkopmaat/
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jongh  De J. W - schoolplaten voor de vaderlandse geschiedenis Europa tijdens Napoleon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Werk op Maat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Werk op Maat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Werk op Maat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Werk op Maat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Werk op Maat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.