Jones, J.V. - Het Boek der Woorden Tweede Boek Het Verraad van

Schrijver:
Titel: Het Boek der Woorden Tweede Boek Het Verraad van Harvell
ISBN: 9789029067973
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: Paperback, 3e druk 2001, 526 pagina's Goede staat, gebruikerssporen
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na de moord op zijn vader grijpt de dementerende prins Kylock de macht op kasteel Harvell.

De twee jeugdige voortvluchtigen, de met magisch talent begiftigde bakkersleerling Jack en prinses Melliandra, worden uit elkaar gedreven door de storm die ontstaat door een verschrikkelijke oorlog. Tot overmaat van ramp wordt de koppige Melliandra gevangen genomen door brute slavendrijvers.

De arme Jack, die met zijn magische vaardigheden wonderen kan verrichten, valt ten prooi aan de leugenachtige charme van een nietsontziende smokkelaar en de verleidingskunsten van een vrouw voor wie geldelijk gewin en macht respectievelijk de drijfveer in hun bestaan is.

Tussentijds laat de betoverend knappe, maar op het randje van de waanzin verkerende levensgezellin van prins Kylock zich in de kerkers van Bren in met de gevaarlijkste vormen van zwarte magie...
Verder lezen

BoekstaPel uit Leidschendam

Logo BoekstaPel

Neem gerust contact op indien u een titel niet kunt vinden in BoekstaPel. Vooral op het gebied van SF staat er nog heel wat in de kast!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jones, J.V. - Het Boek der Woorden Tweede Boek Het Verraad van Harvell

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekstaPel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekstaPel
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekstaPel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekstaPel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekstaPel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.