Pohl, Frederik & Kornbluth, Cyril - De Magnaten van de Ruimte

Schrijver:
Titel: De Magnaten van de Ruimte
Taal: Nederlands
Uitgever: Born NV
Bijzonderheden: paperback 191 blz.,1969 goede staat, vergeeld
Prijs: € 1,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het jaar 2053 wordt een propvolle wereld gedomineerd door gigantische reclamebureaus die in hun verbitterde onderlinge concurrentiestrijd niet voor gewapende oorlogvoering terugschrikken. De president van de Verenigde Staten is niet meer dan een marionet en de wereldbevolking is vervallen tot de status van aan drugs en reclameslogans verslaafde consumenten. Maar er leeft verzet; een felle, goed georganiseerde ondergrondse beweging ontketent een guerrilla tegen de reclamebaronnen, vooral als zij de barre, onleefbare planeet Venus willen 'verkopen' aan de massa. Midden in deze beklemmende wereld staat reclameman Mitchell Courtenay die tot zijn verbijstering ontdekt dat hij langzaam maar zeker inzet en doelwit wordt van een niets ontziende machtsstrijd. De vlammen van het gevaar laaien steeds hoger op...
Verder lezen

BoekstaPel uit Leidschendam

Logo BoekstaPel

Neem gerust contact op indien u een titel niet kunt vinden in BoekstaPel. Vooral op het gebied van SF staat er nog heel wat in de kast!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pohl, Frederik & Kornbluth, Cyril - De Magnaten van de Ruimte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekstaPel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekstaPel
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekstaPel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekstaPel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekstaPel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.