Boni, Valerio en Gigi Soldano Redactie Paola Morelli Vertaling door

Schrijver:
Titel: Kampioenen!
Taal: Nederlands
Uitgever: Rebo Productions, Uitgeverij te Lisse, uit 2006 [ Isbn 9789036618779 ]
Bijzonderheden: Oblong formaat 12x18 slappekaft net exemplaar 186 pagina's
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit handzame boekje vertelt het verhaal van 15 jaar Italiaanse overwinningenin de motorsport. Lees alles over de fenomenale rijders Valentino Rossi, Loris Capirossi en Max Biaggi. Hun eensgezindheid, hun onenigheid, het rijden voor Aprilla, gedenkwaardige krachtmetingen, pieken en dalen... Rijkelijk geïllustreerd. Een lust voor elke ware fan!
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boni, Valerio en Gigi Soldano Redactie Paola Morelli  Vertaling door Eugene Eggermont - Kampioenen! Boni, Valerio en Gigi Soldano Redactie Paola Morelli  Vertaling door Eugene Eggermont - Kampioenen! Boni, Valerio en Gigi Soldano Redactie Paola Morelli  Vertaling door Eugene Eggermont - Kampioenen! Boni, Valerio en Gigi Soldano Redactie Paola Morelli  Vertaling door Eugene Eggermont - Kampioenen!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.