Kennedy, William - Billy Phelans meesterspel

Schrijver:
Titel: Billy Phelans meesterspel
ISBN: 903510336
Taal:
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam
Bijzonderheden: 1986, 1e druk, 283 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
William Kennedy - Billy Phelans meesterspel
(Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam)
ISBN 90 351 0336 X
1e druk 1986
283 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

In dit tweede deel (na "IJzerkruid") van William Kennedys Albany-cyclus staat Billy Phelan, beroepspokeraar, biljarter en kegelaar, centraal, Billy Phelan is de zoon van de aan lager wal geraakte honkbalspeler Francis Phelan, die centraal staat in het eerste deel, IJzerkruid. Billy raakt tegen wil en dank betrokken bij de ontvoering van de enige zoon van een van Albany's politieke bonzen. Omdat hij weigert voor verklikker te spelen, valt hij in ongenade, en wordt hem overal de deur gewezen. De jouralist Martin Daugherty zorgt voor zijn eerherstel. De Amerikaan William Kennedy (geb. Albany, 1928) wordt thans, niet ten onrechte, gerekend tot de belangrijkste Amerikaanse schrijvers. Prachtige sfeertekening van crisis en onderwereld in de dertiger jaren, meeslepende en vanzelfsprekende vertelkunst, waarin mededogen met de mens aan de zelfkant centraal staat. Van harte aanbevolen.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kennedy, William - Billy Phelans meesterspel Kennedy, William - Billy Phelans meesterspel Kennedy, William - Billy Phelans meesterspel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.