Chopra , Deepak . [ ISBN 9789020252705 ] - Balans in je Leve

Schrijver:
Titel: Balans in je Leven . ( Totale gezondheid van Lichaam en Geest . ) Welk lichaamstype hebt u: 'vata', 'pitta' of 'kapha'? Deze vraag staat centraal in het eerste deel van dit boek over ayurvedische geneeskunde. Om volkomen gezond te kunnen worden -
ISBN: 9789020252705
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes . ( De snedes hebben wel wat ouderdomsvlekjes . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in zeer nette staat - 4915 - 3e dr 1999 - 313 p - 685 gr .- 16 x 24,5 cm - 3,2 cm dik
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- is het allereerst noodzakelijk er achter te komen welke constitutie u van huis uit heeft, welk type u bent. Gewapend met deze inzichten kunt u bijvoorbeeld begrijpen waarom u zo verzot bent op augurken of waar uw voorkeur voor honing vandaan komt.

Ook komt u er achter waarom u altijd last heeft van koude voeten en uw partner daarentegen altijd klaagt over de warmte. Verder begrijpt u waarom de een altijd zo hard van stapel loopt en de ander eerst de kat uit de boom kijkt.

Ziekte, zo stelt Chopra, berust op een verstoring van evenwicht tussen de drie dosha's: vata, pitta, en kapha,' kwaliteiten' die volgens het ayurvedische mensbeeld in een bepaalde mengeling in ons aanwezig zijn. Genezing betekent dus het tot stand brengen van een voor onze persoon uniek evenwicht tussen de dosha's, waardoor we zowel psychisch als lichamelijk beter in balans en meer in harmonie met onszelf zullen komen.

Dit boek geeft een overzicht van de rijke schakering aan mogelijkheden die de ayurvedische arts door de oude traditie worden aangereikt of die op basis van universitair onderzoek, dat in India nog steeds wordt verricht, zijn ontwikkeld, om dat evenwicht te herstellen. Ayuerveda werkt behalve met verfijnde diagnostische methoden, reinigingskuren, voedings- en dieetadviezen en speciale kruidenpreparaten ook met meditatietechnieken. die de uitwerking van de lichaamsgerichte behandeling nog blijken te versterken.

De arts Chopra, die eerder het begrip quantum-genezing introduceerde, heeft met dit boek niet alleen een zeer deskundige, maar ook buitengewoon prettig leesbare en boeiende handleiding geschreven, die iedereen enthousiast zal maken voor de - bij uitstek holistische - ayurvedische geneeskunst.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra , Deepak . [ ISBN 9789020252705 ] - Balans  in  je  Leven . ( Totale gezondheid van Lichaam en Geest . ) Welk lichaamstype hebt u: 'vata', 'pitta' of 'kapha'? Deze vraag staat centraal in het eerste deel van dit boek over ayurvedische geneeskunde. Om volkomen gezond te kunnen worden -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.