Nijhuis, Miep - Vijfhonderd fuchsia's te kijk. Een nieuwe selec

Schrijver:
Titel: Vijfhonderd fuchsia's te kijk. Een nieuwe selectie
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer, Haarlem
Bijzonderheden: Gebonden, 1995, 104 blz. Met 500 kleurenfoto's.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vervolg op "Duizend fuchsia's te kijk".

Alle planten staan afzonderlijk afgebeeld op mooie, natuurgetrouwe kleurenfoto's. Een register verderop onthult naar welke 45 tinten ze gerangschikt werden. Andere specifieke kenmerken staan in een alfabetisch overzicht van alle cultivars met korte karakteristieken, waarin tevens naar de betreffende foto verwezen wordt. Gegevens over o.a. vormen en standplaatsen zijn te achterhalen via 16 plantenlijsten, maar de bijbehorende foto's alleen met de karakteristieken als tussenstap. Bevat een lijst met fuchsiakwekerijen in Nederland en België en een lijst met andere fuchsiaboeken. Kijkboek annex naslagwerk, waarmee ook beginnende fuchsiahouders een keuze uit het grote aanbod kunnen maken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.