Chuck Hogan - De Confrontatie

Schrijver:
Titel: De Confrontatie
Taal: Nederlands
Uitgever: Toren boeken
Bijzonderheden:
Prijs: € 1,60 (Excl. verzendkosten)

Boeken voor Tien

Boeken voor Tien uit Amersfoort

Logo Boeken voor Tien

Welkom in de boekwinkel van Stichting Tien. Meer nieuws over ons werk kunt u lezen op onze website.
Wij streven 2 doelen na; 1: boeken weer omloop brengen (duurzaamheid) 2: een fonds werven om jongeren en ontwikkelingsprojecten ondersteunen. Wij berekenen heel lage prijzen.
Spelregel: per klant worden max 5 bestellingen per factuur in rekening gebracht; en gezien als 1 verzending waarover porto wordt berekend. Portokosten bij bestelling van 3 artikelen, bedragen doorgaans max. 5,45 tenzij qua gewicht of afmeting het pakkettarief van 6,95 geldt.
Omdat 100% van de (netto) ontvangen gelden ten goede komt aan het doel, willen wij niet onderhandelen over de prijs; ook al omdat die al erg laag is. Wij werken alleen met vrijwilligers en versturen (minimaal) 2x per week de bestellingen doorgaans op dinsdag en donderdag.
U kunt ons altijd steunen met een gift op rekening IBAN: NL49 SNSB 08 2044 5258
BIC: SNSBNL2A t.n.v. Stichting Tien. Wij ondersteunen en stimuleren jongeren zodat zij andere jongeren in ontwikkelingslanden kunnen gaan helpen. Wij zijn een ANBI.
Meer weten? Kijk of onze website: www.stichtingtien.nl of like ons op facebook: HelpStichtingTien

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chuck Hogan - De Confrontatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boeken voor Tien

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boeken voor Tien
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boeken voor Tien een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boeken voor Tien vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boeken voor Tien kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.