Clifton, Harry - Rond Italies ruggengraat, een jaar in de Abruz

Schrijver:
Titel: Rond Italies ruggengraat, een jaar in de Abruzzen
ISBN: 9789029509572
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, De Arbeiderspers 2000 9789029509572
Bijzonderheden: Paperback / softback 184pp. als nieuw
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
AIs de Ierse dichter Harry Clifton en zijn vrouw, de romanschrijfster Deirdre Madden, een verlaten
pastorie betrekken in een afgelegen dorpje in de Abruzzen, ligt het in hun bedoeling er een paar rustige zomermaanden door te brengen. Het pakt anders uit: ze blijven een jaar, een periode waarin ze niet alleen de idyllische zomer meemaken, maar ook de gure winter, die hen in nauw contact brengt met de bevolking. Clifton schildert ons een beeld van een minuscule gemeenschap die Kerk en Staat met eenzelfde nukkigheid bejegent, een gemeenschap die sinds eeuwen nauwelijks aan veranderingen onderhevig is geweest.
De schoonheid van het landschap en de wisselling van de seizoenen weerspiegelen zich in Cliftons beschrijving ervan. Hij laat ons indringend zien hoe er een stilte over het dorp valt als toeristen en emigranten in de herfst naar hun huizen terugkeren.
Daarna is er het harde regime van de winter, dat plaats maakt voor de lieflijke levendigheid van een lente in de bergen.

Harry Clifton stamt uit Dublin. Hij heeft veel gereisd in Afrika en Azië en laatstelijk in Europa. Hij heeft vijf dichtbundels op zijn naam die vertaald zijn in diverse Europese talen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clifton, Harry - Rond Italies ruggengraat, een jaar in de Abruzzen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.