Al-Azm, Sadik - Kritiek op godsdienst en wetenschap - vijf essa

Schrijver:
Titel: Kritiek op godsdienst en wetenschap - vijf essays over islamitische cultuur
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, El Hizjra
Bijzonderheden: 1996. Paperback. 287 pag. Zeer goed.
Prijs: € 8,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sadiq Jalal al-Azm (Damascus, november 1934) is een Syrisch filosoof. Hij is gespecialiseerd in het werk van Immanuel Kant en de relatie tussen de islamitische wereld en het westen. Hij is een voorspreker van de mensenrechten en de vrijheid van meningsuiting.

Al-Azm schreef een groot aantal boeken artikelen en boeken, die vertaald werden naar onder meer het Italiaans, Duits en Frans. Een van zijn boeken verscheen in 1996 in het Nederlands: Kritiek op godsdienst en wetenschap. Vijf essays over islamitische cultuur.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Al-Azm, Sadik - Kritiek op godsdienst en wetenschap - vijf essays over islamitische cultuur Al-Azm, Sadik - Kritiek op godsdienst en wetenschap - vijf essays over islamitische cultuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ProvHof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ProvHof
  • Na uw bestelling ontvangen u en ProvHof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ProvHof vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ProvHof kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.