. - Passie voor koffie. Met verrassende recepten van meester-pa

Schrijver:
Titel: Passie voor koffie. Met verrassende recepten van meester-patissier Harry mercuur
Taal: Nederlands
Uitgever: Bloemendal
Bijzonderheden: prachtig gaaf, hard kaft, nooit gelezen; brievenbuspost
Prijs: € 2,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Flaptekst:
Cappuccino, espresso, macchiato - of gewoon een kopje zwart? Koffie is meer dan enkel een warme dorstlesser: het is een rustmoment, oppepper, kletsmoment, de ideale manier om wakker te worden of wakker te blijven. Het is de opmaat tot een afspraak, een excuus voor een ontmoeting. Het enige ware moment voor jezelf. En voor sommigen een eerste levensbehoefte.
In Passie voor koffie is er aandacht voor al die aspecten. Sta op met een caffe latte, lunch met een mokka arabica en waag 's avonds de sprong naar de Frangelico Hot Shot. Ervaar hoe de lekkerste koffie wordt gezet, waar welke koffiesoort vandaan komt en wat de rol van een melangeur is.
Passie voor koffie bevat recepten, tips, informatie en prachtige foto's en is er voor elk moment van de dag. Ware passie is immers niet aan tijd gebonden...
Verder lezen

Nelleke Vermeer uit Nijkerk

Goede boeken, veel variatie, lage prijzen, snelle levering. Reactie meestal binnen enkele uren. Tarieven brievenbuspost volgens PostNL. Pakketzending naar afhaalpunt € 5,00. Thuisbezorging van pakketten tot 10 kg. kan voor € 5,75. Ook voordelige verzending naar België.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nelleke Vermeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Nelleke Vermeer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nelleke Vermeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nelleke Vermeer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Nelleke Vermeer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.