Tavella , Nicoletta . & Gabriella Formigoni . [ isbn 9789081892605 ]

Schrijver:
Titel: Cucina di Casa Mia . ( Cucina di casa mia is een nostalgisch en inspirerend kookboek, met verhalen over moeders en oma’s, familierecepten en geslaagde kookexperimenten. De Italiaanse Nicoletta Tavella – koken zit in haar bloed -
ISBN: 9789081892605
Taal: Nederlands
Uitgever: Choizes .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft met drie leeslinten in als nieuwe staat - 5015 - 1e dr 2012 - 176 p - 970 gr - 22,5x27,7 dik
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- groeide op in een familie waar eten en lekker leven onlosmakelijk verbonden zijn. Nicoletta vertelt over een jaar lang lekker Italiaans eten met de beste familierecepten en geheimen uit haar kookschrift.

Laat je verleiden door Nicoletta’s favoriete seizoensgerechten en speciale recepten voor de feestdagen. Proef de Carnavalstaart uit Napels, Lenterisotto met koekjes van parmezaan, Paaskoeken uit Puglia, Vleesballetjes van oma Isa en Vriendenravioli met geitenkaas en basilicum... Limoncello en Eierlikeur kun je nu ook zelf maken. Het uitgebreide Kerstdiner en tips voor het samenstellen van seizoensmenu's maken het boek compleet. Verbaas je over hoe makkelijk het is om een bijzonder Italiaans gerecht op tafel te zetten.

Lees en proef de Italiaanse eetcultuur en geniet van de prachtige beelden en het persoonlijke fotoalbum van Nicoletta. Laat je meeslepen door haar warme herinneringen en inspirerende verhalen.

Nicoletta Tavella is eigenaar van Italiaanse kookschool La Cucina del Sole in Amsterdam. Ze is bekend van haar eigen kookprogramma op de Italiaanse televisie en stond Herman den Blijker bij in zijn programma "Herrie gezocht".
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tavella , Nicoletta . & Gabriella Formigoni . [ isbn 9789081892605 ]  ( Het boek is gesigneerd met een kleine opdracht van Nicoletta . ) - Cucina di Casa Mia . ( Cucina di casa mia is een nostalgisch en inspirerend kookboek, met verhalen over moeders en oma’s, familierecepten en geslaagde kookexperimenten. De Italiaanse Nicoletta Tavella – koken zit in haar bloed - Tavella , Nicoletta . & Gabriella Formigoni . [ isbn 9789081892605 ]  ( Het boek is gesigneerd met een kleine opdracht van Nicoletta . ) - Cucina di Casa Mia . ( Cucina di casa mia is een nostalgisch en inspirerend kookboek, met verhalen over moeders en oma’s, familierecepten en geslaagde kookexperimenten. De Italiaanse Nicoletta Tavella – koken zit in haar bloed -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.