Bedford, Martyn - Het Houdini meisje

Schrijver:
Titel: Het Houdini meisje
ISBN: 9789041410504
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos - Amsterdam
Bijzonderheden: 2006, 4e druk, 319 pp pocket, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Martyn Bedford - Het Houdini meisje
(Anthos - Amsterdam)
ISBN 90-414-1050-3
4e druk 2006
319 pp pocket
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Fletcher Brandon, bijgenaamd Red, is gochelaar en idolaat van meester-illusionist Houdini. Tijdens zijn shows zaagt hij meisjes door, laat hij mensen verdwijnen en verschijnen en tovert hij van alles uit zijn hoge hoed.
Als hij op een avond wordt voorgesteld aan de Ierse Rosa Kelly verleidt hij haar met een van zijn trucs. En met succes: diezelfde avond trekt Rosa bij hem in. Helaas duurt hun geluk niet lang. Nog geen jaar later wordt Rosa dood aangetroffen. Zelfmoord, een tragisch ongeval of moord?
Na de begrafenis krijgt Red van een anonieme afzender Rosa's handtas thuisgestuurd, met daarin twee vliegtickets naat Amsterdam en het paspoort van een onbekende vrouw. Red is verbijsterd: wat was Rosa van plan en waarom heeft ze hem niets verteld?
Dan arresteert de politie twee Nederlanders die beweren dar Red hen heeft ingehuurd om Rosa te vermoorden. Red duikt onder en probeert het raadsel van Rosa's dood te ontsluieren. Gaandeweg ontdekt hij de geheime, duistere kant van de vrouw die hij dacht zo goed te kennen. Zijn speurtocht voert hem naar Amsterdam, naar de rosse buurt van drugs en prostitutie waar waan en werkelijkheid zo nauw met elkaar verweven zijn.
Recensie(s)

Een jonge goochelaar ontmoet in een café een vrouw met wie hij al snel gaat samenleven. Een jaar later wordt zij vermoord en komt hij er via de politie achter dat ze een heel ander leven achter de rug had dan ze hem voorspiegelde. Via cursieve passages tussen de hoofdstukken door krijgt de lezer nog allerlei informatie die de hoofdpersoon niet heeft. Met de moord zijn de problemen niet afgelopen en de man raakt steeds verder verstrikt in de gevolgen van het verleden van zijn vriendin. Uiteindelijk komt hij in Amsterdam terecht waar de raadsels (voor een deel) worden opgelost. Erg spannende roman die echter een zwak punt heeft: waarom gaat de man niet naar de politie met de informatie die hij toegespeeld krijgt? De enige reden lijkt dat anders het boek niet geschreven had kunnen worden. Bijzonder aardig is hoe zijn beroep vervlochten is met zijn naspeuringen naar het verleden van zijn vriendin.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bedford, Martyn - Het Houdini meisje Bedford, Martyn - Het Houdini meisje Bedford, Martyn - Het Houdini meisje Bedford, Martyn - Het Houdini meisje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.