PHILIPS, SUE EN NEIL SUTHERLAND. - Beeldgids voor patiotuinen.

Schrijver:
Titel: Beeldgids voor patiotuinen. Een stap-voor-stap gids voor patiotuinen
ISBN: 9789036609685
Taal: Nederlands
Uitgever: Rebo, Lisse, 1e druk 1994. 9789036609685
Bijzonderheden: Gebonden hardcover met boekomslag oblong 109pp. boek zelf als nieuw, geillustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Royaal fotoboek van een ervaren Engelse tuinschrijfster met vele elementen voor een smaakvolle inrichting van de zelfstandige patiotuin of het buitenzitje in de tuin. Aan de hand van zeer mooie, instructieve kleurenfoto's toont en beschrijft zij tegelijkertijd stap-voor-stap hoe harde materialen, zoals tegels, keien en hout, verwerkt worden. Ook hoe door het gebruik van geschikte planten in diverse soorten potten, bakken en manden mooie combinaties ontstaan. Vele beplantingsideeën zijn tevens voor balkons en terrassen geschikt. Bevat een plantenregister. Ideeënboek voor zowel beginnende als gevorderde tuiniers annex doe-het-zelvers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

PHILIPS, SUE EN NEIL SUTHERLAND. - Beeldgids voor patiotuinen. Een stap-voor-stap gids voor patiotuinen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.