WAGT, WIM DE - BAREND CHAPON 1884-1943 / Jood en Europeaan

Schrijver:
Titel: BAREND CHAPON 1884-1943 / Jood en Europeaan
ISBN: 9789057301698
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers.Goede Staat.2001.263blz.BRIEVENBUSPOST.
Bijzonderheden: Softpocket/paperback, 263pp,SCHAARS.
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Leider joodse gemeenschap in Haarlem die streefde naar modernisering van het jodendom, maar hield vast aan de traditionele godsdienstige gebruiken.Hij was socialist en een gezien effectenmakelaar op de beurs in Amsterdam.Kunsthistoricus en journalist Wim de Wagt schetst op indringende wijze de levensloop van deze opmerkelijke, begaafde man en toont hem zoals hij was: Jood en Europeaan.
Verder lezen

Raisa uit Zandvoort

Logo Raisa

LET OP:CONTROLEER UW SPAM BIJ DE EMAIL, VAAK KOMEN BERICHTEN DAAR [TEN ONRECHTE] TERECHT. Verzenden na betaling.Prijzen exclusief verzending.Verzendkosten koper.Ik hanteer de actuele POST.NL tarieven.Brievenbuspakketje met Track & Trace Euro 4,35.Goede ervaringen met DHL/DPD verzending met track en trace en goede verpakking.Portokosten hangen af van maat en/of gewicht.Actuele verzendkosten DHL of DPD afhaalshop.Afhalen te Zandvoort mogelijk.
Paypal betaling mogelijk.
Dank voor het bezoeken van de Boekwinkel.
Evt.meer foto's of info op aanvraag!
Met vriendelijke groet,
J.Veldwijk
Raisa Boekwinkeltje
Zandvoort.
De boeken verkeren in de meeste gevallen in uitstekende staat, bij twijfel kunt u mailen voor meer info en/of afbeeldingen/beschrijvingen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

WAGT, WIM DE - BAREND CHAPON 1884-1943 / Jood en Europeaan WAGT, WIM DE - BAREND CHAPON 1884-1943 / Jood en Europeaan WAGT, WIM DE - BAREND CHAPON 1884-1943 / Jood en Europeaan WAGT, WIM DE - BAREND CHAPON 1884-1943 / Jood en Europeaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Raisa

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Raisa
  • Na uw bestelling ontvangen u en Raisa een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Raisa vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Raisa kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.