MacCouch, Hannah - MEISJESKOK - EEN MODERN VERHAAL OVER LIEFDE,

Schrijver:
Titel: MEISJESKOK - EEN MODERN VERHAAL OVER LIEFDE, SEKS, CHEF-KOKS EN DE GROTE STAD
ISBN: 9789058314130
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirene, Amsterdam
Bijzonderheden: 2003, paperback, 213 pagina's, formaat 13,5x21,5 cm
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,20 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zie scans.
Layla Mitchner probeert carrière te maken in de sjieke restaurants van Manhattan. Ze weet dat ze getalenteerd is, maar ze slaaft voor een machobaas die nog eerder de vaatwasser promotie zal geven dan een vrouw een kans bieden om te tonen dat ze het temperament heeft van een sous-chef. Layla's romantische vooruitzichten lijken al niet veel beter, want ze ontmoet de ene Onware Jacob na de andere - tot dat ze tenslotte op een volslagen onverwachte plek liefde en geluk vindt. De frisse, levendige toon van Hannah McCouch danst van de pagina's van Meisjeskok, een heerlijk modern Assepoesterverhaal over liefde, seks, chef-koks en de grote stad. Hannah McClouch is afgestudeerd aan Le Cordon Bleu, de befaamde kookschool in Parijs, en heeft de opleiding creatief schrijven gevolgd aan Columbia University. Ze werkte als kok in talloze restaurants en voor Television Food Network, en publiceerde onder andere in Cosmopolitan. Ze woont in Brooklyn, New York.
Hoewel Layla een goede kok is - ze is afgestudeerd aan Le Cordon Bleu in Parijs -, komt ze in het restaurant waar ze werkt maar niet verder dan het maken van salades. Ze wil graag sauteren en grillen, maar vrouw zijn is in dit machowereldje nu eenmaal geen aanbeveling voor promotie. Ook in de liefde zit het niet bepaald mee, ze valt steeds op de verkeerde mannen. Gelukkig keren echter de kansen op beide gebieden na verloop van tijd. Verrukkelijk liefdesverhaal vol voedsel, drank, hash, komische situaties, bizarre en excentrieke figuren. De elkaar snel opvolgende gebeurtenissen zijn hilarisch en er wordt geen blad voor de mond genomen. Het kijkje achter de schermen geeft een deskundig beeld van het reilen en zeilen in de kookwereld, de schrijfster is kok van beroep en heeft o.a. voor Television Food Network in de V.S. gewerkt.
Verder lezen

Alcoboek uit Harderwijk

Logo Alcoboek

Bestelling boven Euro 60,00 geen verzendkosten bij verzending in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn: Brievenbuspost tot 20 gram 0,87, tot 50 gram 1,74, tot 100 gram 2,61, tot 350 gram 3,48, tot 2 kg 4,35, brievenbuspakje 4,35. Postpakket tot 10 kg 6,95, tot 30 kg 13,25. Via UPS tot 20 kg 4,30 (afhalen bij UPS afhaalpunt) De verzendkosten naar België zijn: Post.nl: Brievenbuspost tot 20 gram 1,45, tot 50 gram 2,90, tot 100 gram 4,35, tot 350 gram 8,70, tot 2 kg 12,60. Postpakket tot 2 kg zonder T&T 9,80, tot 2 kg met T&T 13,00, tot 5 kg 19,50, tot 10 kg 25.00. Via UPS tot 20 kg 13,32 (afhalen bij UPS afhaalpunt). Mijn verzenddagen zijn de maandag en de donderdag m.u.v. spoedbestellingen zoals bijv. lezen op vakantie, in het ziekenhuis of voor verjaardagen. Graag melden a.u.b. IK VERZEND MIJN BOEKEN ALLEEN NAAR NEDERLANDSE, BELGISCHE EN DUITSE ADRESSEN.
****************************
ATTENTIE VOOR VERENIGINGEN!
Eenvoudig en goedkoop drukken van uw clubblad, programmablad, periodiek, reklamefolder enz. Wij drukken alleen in zwart,op A4 formaat (gevouwen A5). Wij drukken van de door u aangeleverde originelen. Prijzen zijn exklusief BTW en inklusief bezorging in heel Nederland. Stuur uw bestaande boekje op en vraag een vrijblijvende offerte. Wij drukken bijvoorbeeld mailings, folders,clubbladen voor sport- en cultuurverenigingen, programmabladen voor Oranjeverenigingen.
AlcoPrint,
Churchilllaan 21,
3844BK Harderwijk,
Telefoon 0341-416280,
Mobiel 06-22970438
Email: a.hengeveld@online.nl,
Website: www.drukkerij-alco.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacCouch, Hannah - MEISJESKOK - EEN MODERN VERHAAL OVER LIEFDE, SEKS, CHEF-KOKS EN DE GROTE STAD MacCouch, Hannah - MEISJESKOK - EEN MODERN VERHAAL OVER LIEFDE, SEKS, CHEF-KOKS EN DE GROTE STAD

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Alcoboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Alcoboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Alcoboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Alcoboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Alcoboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.