Bouma, Japke-d. - Survivalgids voor de kantoorjungle

Schrijver:
Titel: Survivalgids voor de kantoorjungle
ISBN: 9789400404113
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: 2015, 256 pp, paperback/ softback. In zeer goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Japke-d. Bouma is onze gids in het universum waar velen van ons hun dagelijks leven slijten: het kantoor. Ze leert ons hoe je omgaat met de snelle jongens van sales, de nerds van automatisering, de drammerige baas en die indrukwekkende collega tegen wie je niets durft te zeggen. Ze laat ons niet alleen zien hoe je zonder kleerscheuren assessments, heidagen en
afscheidsborrels overleeft, maar ook hoe je op kantoor de feestdagen kunt vieren of het wk voetbal. Vergaderen, ziekmelden, salarisonderhandelingen, overwerken, glazen plafonds, haperende kopieermachines: alle aspecten van het avontuurlijke leven in de kantoorjungle komen aan bod. De Survivalgids voor de Kantoorjungle van Japke-d. Bouma is een must voor elke kantoortijger.
Verder lezen

A'damse Boekenkast

A'damse Boekenkast uit Amsterdam

Logo A'damse Boekenkast

Wegens een tekort aan ruimte in huis, verkoop ik een gedeelte van de boeken. Wat leuk dat mijn boeken weer door iemand gelezen worden ipv in de kast staan te wachten. Zin in!PS: Woon je in Amsterdam, dan kan ik de boeken persoonlijk bezorgen. Handig om te weten, zeker bij zware boeken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bouma, Japke-d. - Survivalgids voor de kantoorjungle

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij A'damse Boekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met A'damse Boekenkast
  • Na uw bestelling ontvangen u en A'damse Boekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van A'damse Boekenkast vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • A'damse Boekenkast kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.