Clinton, Hillary Rodham - Mijn verhaal

Schrijver:
Titel: Mijn verhaal
ISBN: 9789050185905
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 2003, 1e druk, paperback, met fotokaternen, personenregister, 561pp, in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit buitengewoon openhartige boek vertelt Hillary Clinton over haar acht jaar als First Lady in het Witte Huis.
Acht jaar waarin zij haar eigen plaats moest vinden, keuzes maakte, kritiek onderging en lof oogstte vanwege haar bijdragen aan de Amerikaanse samenleving. Zij groeide uit tot een krachtige persoonlijkheid met uitgesproken meningen.
Hillary Rodham Clinton is met recht een geëmancipeerde vrouw te noemen die het zelfstandig bracht tot senator van New York, en straks wellicht de eerste vrouwelijke kandidaat is voor het presidentschap van de Verenigde Staten. Een vrouw van vlees en bloed, een mens met gevoelens, de bewonderde maar ook bedrogen echt­genote van een charismatisch man, en moeder van een schoolgaand kind.
Zonder schroom schrijft zij over haar ambities, over successen, ontberingen en teleurstellingen op politiek en persoonlijk gebied, over de kansen die ze heeft gekregen en aangegrepen, maar ook over haar gevoelens en over de mensen met wie zij zich verbonden voelt. Dit boek is een sensatie!
Verder lezen

De Diamant uit Benschop

Logo De Diamant

Literaire boekhandel De Diamant Verzendkosten: Brievenpost volgens tarief Post.nl. Pakje wat past in de brievenbus 4.00 euro. Pakketpost (past niet in de brievenbus) 6,75 euro (alleen voor Nederland).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clinton, Hillary Rodham - Mijn verhaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Diamant

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Diamant
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Diamant een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Diamant vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Diamant kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.