J.E.H. Rombach-de Kievid - Vlaanderse kant : handleiding voor h

Schrijver:
Titel: Vlaanderse kant : handleiding voor het maken van Vlaanderse kant, met 37 patronen
ISBN: 9789062553358
Taal: Nederlands
Uitgever: Zutphen : Terra, 1e druk [1988] 9789062553358
Bijzonderheden: Paperback / softback 64pp. als nieuw + 2grote patronenbladen in mapje
Prijs: € 13,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Handleiding voor het maken van Vlaanderse kant, een kloskant met doorlopende draden. M.n. de bewerkelijke grond, de karakteristieke dikke draden en ringparen en de ingewikkelde innemingen en uitzettingen maken deze kantsoort in principe minder geschikt voor beginners. De auteur is er echter in geslaagd de "Vlaanderse" toegankelijk te maken voor een grote groep door een systematische, overzichtelijke indeling, een geleidelijke opbouw in moeilijkheidsgraad en een gedetailleerde uitleg in tekst en beeld (foto's, werkschema, e.v. draadtekeningen). Deze principes zijn te vinden op twee losse bijgesloten vellen in een mapje achterin het boek. Aan het zelf tekenen van patronen is ook aandacht besteed, wat inzicht verbeterend werkt. Op het laatste patroonblad is een leeg stippenveld gedrukt. Dergelijke betrouwbare naslagwerken, die gedetailleerd een kantsoort (en nu eens niet Torchon) behandelen, vullen een gat in de markt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.E.H. Rombach-de Kievid - Vlaanderse kant : handleiding voor het maken van Vlaanderse kant, met 37 patronen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.