Oomes-Kok, Z. - Opgeruimd / het ultieme organizing boek

Schrijver:
Titel: Opgeruimd / het ultieme organizing boek
ISBN: 9789061128847
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers NF-NL
Bijzonderheden: 2006, 239pp, Gebonden
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 5,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Opgeruimd!
H ultieme organizingboek
'Opruimen kost minder tijd dan zoeken.'
Loop je voortdurend naar je sleutels te zoeken? Beslaat het stapeltje 'nog te filen' inmiddels je hele bureau? Puilt je kledingkast uit, maar heb je niks om aan te trekken en koop je uit pure ellende ieder jaar maar nieuwe kerstspullen, omdat de oude spoorloos verdwenen zijn?
Wanhoop niet, Opgeruimd! helpt je om orde in de chaos te scheppen en je huis beter te organiserenen georganiseerd te houden.
Iedereen met een eigen huis kent het opruimprobleem. Hoe groot je huis ook is - een studentenkamer of een vrijstaande villauiteindelijk kom je altijd ruimte te kort en lijkt je huis te klein te zijn.
Opgeruimd! geeft je tips en idee om iedere ruimte in je huis aan te pakken. Je krijgt oplossingen voor specifieke problemen als: ik heb te weinig ruimte in de keuken, mijn kledingkast puilt uit. tips om handig om te springen met de beschikbare ruimte en een overzicht van praktische (opberg)meubels, opbergers en sfeermakers.
Heldere stap-voor-stap uitleg helpt je bij het:
onderscheiden, kiezen en weggooien
opruimen (en opgeruimd houden) van alle ruimtes in je huis
kiezen van de beste opbergers en oplossingen voor jouw specifieke situatie
Zamarra Oomes-Kok (1972) is freelance journaliste. Ze schrijft boeken en organizing-artikelen voor publieksbladen als Allerhande, Jan, Margriet en Vriendin. Dertien verhuizingen hebben haar expert gemaakt op het gebied van opbergen en weggooien. Ze vindt he teen uitdaging om steeds nieuwe opruimsystemen te bedenken voor de kleine woonark die ze met man, zoon en hond deelt. Haar motto: 'Opruimen kost minder tijd dan zoeken'.
Recensie(s)

Als inleiding dient een dosis basisinformatie over onder meer oorzaken van het onstaan van rommel in huis - met daaraan gekoppeld een organizing-test, welke deze oorzaken zichtbaar maakt -, vervolgens worden mogelijke oplossingen uitvoerig besproken en toegelicht. De lezer krijgt zo inzicht in het eigen gedrag ten aanzien van het wel/niet op orde krijgen en houden van zijn/haar eigen huis. Vervolgens worden voor elke ruimte in huis 'opruim-projecten' gemaakt. Hiermee kan voor elk vertrek met het organiseren van en het opruimen en ordenen zelf, worden begonnen. Leiddraad hierbij is de stapsgewijze begeleiding van elk 'project' hoe klein of groot dit dan ook moge zijn. Deze begeleiding verloopt steeds op basis van vaste principes, in hetzelfde formaat en in dezelfde volgorde. Hierbij laat de tekst de lezer voortduren eigen keuzes maken aan de hand van diverse overwegingen, dilemma's, voorbeelden, oplossingsmogelijkheden, tips, ideeen en adviezen; ook wordt verwezen naar specifieke informatiebronnen (boeken, internet). De overzichtelijk ingedeelde informatieve en gemakkelijk leesbare tekst wordt aangevuld en begeleid met mooie kleurenfoto's. Aldus kan iedereen, die weer structuur en ordening wenst in huis, beginnen met actieve 'organizing'.
Verder lezen

Sloekebast uit Beverwijk

particulier

Logo Sloekebast

Tweedehands boeken tenzij anders vermeld. Sommige boeken zijn over de grens geweest, andere bleven liever lekker thuis bij de kachel.
Aangegeven verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oomes-Kok, Z. - Opgeruimd / het ultieme organizing boek Oomes-Kok, Z. - Opgeruimd / het ultieme organizing boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Sloekebast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Sloekebast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sloekebast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sloekebast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Sloekebast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.