Moor, Janny de - Nederlands kookboek

Schrijver:
Titel: Nederlands kookboek
ISBN: 9789059207332
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers - 2008.
Bijzonderheden: Hardcover boek met stofomslag, opdracht op schutblad, geïll., 160pp. - als nieuw !
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
: tradities . ingrediënten . smaken . kooktechnieken . meer dan 80 recepten //

Ontdek de unieke en heerlijke keuken van Nederland met meer dan 80 gemakkelijk te volgen recepten.
Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van voedzame boerenkost gemaakt van verse seizoensproducten tot schotels die zijn beïnvloed door de exotische smaken uit het Verre Oosten, meegebracht door Nederlandse kooplieden.
Met een fascinerende inleiding op de culinaire cultuur en de eetgewoonten in Nederland. Hierin vindt je informatie over de geografie en de producten, nationale festiviteiten, de invloed van andere delen van de wereld en over speciale ingrediënten en kooktechnieken.
Proef de gevarieerde smaak van de Nederlandse keuken met Alkmaarse kaassoep, huzarensalade, terrine van gerookte Limburgse forel, Volendammer zootje, poffertjes, koek en Fries suikerbrood.
Met meer dan 350 mooie foto's die speciaal voor dit boek zijn gemaakt, is elk recept gemakkelijk te volgen en bij elk gerecht is de voedingswaarde volledig berekend. //

Recensie(s) :
Receptenboek met veel traditionele en ook wat minder bekende gerechten uit de Nederlandse keuken. De hoofdstukken over voorgerechten, soepen, vis en schelpdieren, hoofdgerechten, nagerechten en gebak worden steeds ingeleid met informatie over gebruiken en gewoonten hierbij die soms al eeuwenoud zijn. Per bladzijde een recept, kort ingeleid, de handelingen genummerd en de tekst in drie kolommen. Met energieopgave per portie, vaak een tip en aantrekkelijk geillustreerd met twee tot drie kleinere en ook paginagrote gerechtfoto's. Dit kookboek verscheen eerder op de Britse markt en wordt dus ingeleid met informatie over de geografie van Nederland, aandacht voor de waterbeheersing, over de Nederlandse kookkunst en hoe deze beinvloed werd, nieuwe ontwikkelingen daarin enz. Ook aandacht voor traditionele feesten en gebruiken, festiviteiten, eetgewoonten, Nederlandse producten enz. ondersteund met toeristische foto's. De Nederlandse uitgave werd door de auteur, culinair publiciste, zelf vertaald. Als inleiding c.q. toelichting bruikbaar voor nieuwkomers, toeristen enz. Met register.
Verder lezen

Maaszicht uit Maasbracht

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.48 euro
Boek boven de 350 gram 4.35 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 5.95 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 2.85 euro
Boek boven 350 gram 4.75 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 5.95 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maaszicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Maaszicht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maaszicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maaszicht vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Maaszicht kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.