Frowein, Christine - Vier eeuwen kleeding in Nederland

Schrijver:
Titel: Vier eeuwen kleeding in Nederland
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: Gebonden, softcover met papieren omslag, 103 blz. In goede staat. Formaat 11.2 x 19.0 x 1.0 cm. Brievenbuspost
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Boekvertrek uit Ede

Onze boeken verkeren in goede staat. Onvolkomenheden worden vermeld. Dikke boeken kunnen naar keuze verstuurd worden als pakketpost (kost 7,25 euro, bezorging aan huis) of met UPS (zelf ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kosten 3,78 euro / voor België 10 euro)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frowein, Christine - Vier eeuwen kleeding in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekvertrek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekvertrek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekvertrek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekvertrek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekvertrek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.