Blom , Ria . [ isbn 9789062387410 ] - Regelmaat en Inbakeren

Schrijver:
Titel: Regelmaat en Inbakeren . ( Voorkomen en verhelpen van huilen en onrust. ) Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd -
ISBN: 9789062387410
Taal: Nederlands
Uitgever: Christofoor . ( Er staat wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheden: paperback in zeer nette bijna nieuwe staat - 1316 - 3e dr 2004 - 257 p. - 340 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- voor ouders en verzorgers, maar ook voor eenieder die beroepshalve met kinderen te maken heeft.

"Dit boek verschaft helderheid, is luchtig geschreven en de beschrijvingen van ouders zijn herkenbaar en helemaal voor ouders van een huilbaby. Jonge ouders die uitkijken naar mooie tijden met een uitgeruste, opgewekte baby, doen er goed aan dit boek te lezen. Oma's en opa's zullen er instemmend bij knikken. Ze zullen ......


Baby's die huilen en/of slaapproblemen hebben, kunnen de ouders/opvoeders volledig uitputten. In dit boek beschrijft een wijkverpleegkundige een methode die in dergelijke gevallen toegepast kan worden. Deze methode haalt een aantal ouderwetse principes aan die in de huidige maatschappij wat op de achtergrond zijn geraakt. Bovendien pleit de auteur in dergelijke gevallen voor inbakeren. De lezer wordt in verschillende hoofdstukken bekend gemaakt met de werking en werkwijze van de methode. Tussen verschillende hoofdstukken in zijn intermezzo's ingevoegd waar ouders vertellen hoe succesvol de methode wel niet was. In principe zal de lezer de methode ook zelf kunnen toepassen. Sedert de eerste druk van dit boek in 2003 is de methode onderzocht; in verband met de resultaten daarvan is in de vierde (2005) en vijfde druk (2006) een aantal wijzigingen aangebracht. Het boek is toegankelijk geschreven en heeft een duidelijke opbouw. Geschikt voor ouders/opvoeders die te maken hebben met onrustige, ontevreden baby's.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blom , Ria . [ isbn 9789062387410 ] - Regelmaat en Inbakeren . ( Voorkomen en verhelpen van huilen en onrust. ) Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd - Blom , Ria . [ isbn 9789062387410 ] - Regelmaat en Inbakeren . ( Voorkomen en verhelpen van huilen en onrust. ) Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.