Simon van het Reve - De Avonden

Schrijver:
Titel: De Avonden
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam
Bijzonderheden: 3e druk, maart 1948 237 pagina's gebonden
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Redelijke staat voor boek van bijna 70 jaar oud. Verkleuringen op de kaft. Kaft is wel heel. Verkleuringen op de pagina's, Boek is compleet. Op schutblad staat naam geschreven met inkt. niet echte hinderlijk.
Betaling vooraf.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simon van het Reve - De Avonden Simon van het Reve - De Avonden Simon van het Reve - De Avonden Simon van het Reve - De Avonden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij WeerenBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met WeerenBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en WeerenBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van WeerenBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • WeerenBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.