Laffrée, M. - PARZIVAL EN HET MYSTERIE VAN DE GRAAL

Schrijver:
Titel: PARZIVAL EN HET MYSTERIE VAN DE GRAAL
ISBN: 9789060382301
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrij geestesleven, Zeist, 1986 9789060382301
Bijzonderheden: Paperback / softback, 79pp in goede staat
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur geb. 1913, germanist en literatuurkenner, heeft zich terdege verdiept in de wijdverspreide Graal-sage; en wel vanuit het middeleeuws Parzival-epos van Wolfram von Eschenbach. In 4 in het voorjaar 1986 gehouden lezingen gaf hij een intrigerende introductie in dit altijd boeiende en nog steeds niet ontraadselde literatuurmonument. De ongewijzigd hier gebundelde lezingen geven in deze vorm aan de lezer een extra cachet van betrokkenheid. Ten grondslag ligt vooral het werk van Rudolf Steiner 'Christus und die geistige Welt - von der Suche nach dem heiligen Gral' (ned. vert. 'Christus en het mysterie van de graal', Zeist 1985). M.L. maakt ons duidelijk, dat dit grote ridderepos ook als een diepzinnig christelijk werk beschouwd kan worden. Hij gaat de bronnen ervan na in het christendom en in de voorchristelijke Oosterse wijsheid. Zijn taalkunst en bezieling openen nieuwe dimensies en mystieke bewogenheid.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laffrée, M. - PARZIVAL EN HET MYSTERIE VAN DE GRAAL

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.