Eggermont, Nicole / Galen, Ariane van - Beginnen met leidinggev

Schrijver:
Titel: Beginnen met leidinggeven. Op weg naar effectief leiderschap.
ISBN: 9789058712011
Taal: Nederlands
Uitgever: Thema
Bijzonderheden: 2006, paperback, 143 blz. goed
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nog steeds is voor veel mensen de overstap naar een leidinggevende functie een variant op het thema 'de beste timmerman wordt voorman'. En dat gebeurt vaak met wisselend succes. Het geworstel met de nieuwe rol van veel startende leidinggevenden inspireerde Nicole Eggermont en Arianne van Galen tot het schrijven van 'Beginnen met leidinggeven'. Het boek helpt startende managers hun nieuwe rol in de organisatie met succes in te vullen. De nadruk ligt op het inspireren en motiveren van de medewerkers. Hoe pakt de manager dat aan? En: welke vaardigheden zijn van belang en welke valkuilen moeten vermeden worden? Met dit praktische boek vol waardevolle tips en adviezen wordt leidinggeven van begin af aan leuk, uitdagend en succesvol.
De auteurs onderzochten op welke wijze beginnende leidinggevenden de overstap zo succesvol mogelijk kunnen maken. De overstap van een concrete, uitvoerende naar een meer abstracte, leidinggevende functie wordt namelijk vaak onderschat. Er verandert heel wat. Van specialist wordt de starter ineens generalist en hij of zij krijgt te maken met het aansturen van mensen. Aan de ene kant krijgt de manager meer invloed, maar tegelijkertijd wordt hij ook een stuk afhankelijker van anderen. De leidinggevende is een evenwichtskunstenaar die balanceert tussen de belangen van de directie en die van zijn medewerkers.
Voor het boek interviewden de auteurs een grote groep startende leidinggevenden, maar ook hun bazen en personeelsfunctionarissen en stippelen ze vooral een praktische route uit voor al die mensen die ofwel overwegen te gaan leidinggeven, ofwel net zijn gestart. De route bestaat in feite uit twee sporen: die van het ingroeien in een nieuwe rol en die van het verwerven van de belangrijkste basisvaardigheden voor een leidinggevende: zoals goed kunnen luisteren, slechtnieuwsgesprekken voeren en feedback geven.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

zakelijk

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eggermont, Nicole / Galen, Ariane van - Beginnen met leidinggeven. Op weg naar effectief leiderschap.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    J.M. van der Meer
    Kamer van Koophandel nummer: 28087705
    NL002055499B34
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.