Redactie - Kies uw auto 1975

Schrijver:
Titel: Kies uw auto 1975
ISBN: 901001312
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier (Elsevierpocket U 118)
Bijzonderheden: 1e druk, 1975, pocket, 256 pp., *goede staat*
Prijs: € 6,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Ha een boek! uit Leeuwarden

Al vanaf het allereerste begin verkoop ik boeken via boekwinkeltjes.nl. Zelfs ooit het 50.000-ste boek toegevoegd. Er staan er nu bijna 7 miljoen op! Ik heb de boekenmarkt op internet in die tijd erg zien veranderen en ben continu bezig nieuwe boeken toe te voegen (en soms oude te verwijderen). Ook nu nog heb ik een groot aantal boeken die ik nog niet te koop heb gezet, o.a. veel autoboeken uit eigen verzameling en interessante (ook buitenlandse) boeken over techniek, electrotechniek, enz. De vermelding van de verzendkosten heb ik verwijderd. Het is geen doen steeds de wijzigingen door te voeren. Ik zal ze aangegeven bij de bestelling. Als gewenst kan ik ook (goedkoper) verzenden intern in België. Si vous le souhaitez communication en Français est possible. If desired communication in English is possible. Wenn Sie es wünschen, ist Kommunikation in deutscher Sprache möglich.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Redactie - Kies uw auto 1975

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ha een boek!

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ha een boek!
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ha een boek! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ha een boek! vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ha een boek! kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.