Gatti, Attilio - Afrika doodt

Schrijver:
Titel: Afrika doodt
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff: Amsterdam, 1958 192p.
Bijzonderheden: Wat potloodstrepen in de marge van de pagina's en bij de inhoudsopgave. Kaft heeft lichte gebruikssporen langs de rand em de achterkaft heeft wat kleine vlekken. Papier verbruind, verder in goede staat. Verzendkosten NL 3,40 Internationaal 6,25
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een boek over de gevaarlijke en opwindende avonturen die Attilio Gatti meemaakte in Donker Afrika, zoals de hoestekst schrijft. paralel lopend en in de tijd van de Mau Mau opstand tegen de Engelsen in Kenia. Zoals meer en ook in deze tijd nog steeds voorkomende sensatie zoekers in de verre gaat het hem vooral om gevaarlijke en giftige dieren, wonderdokters, geheime sekten en oerwouddwergen. Altijd natuurlijk van de buitenkant maar tot op zekere hoogte wel waar gebeurd. Vertaald door Ton Schilling uit het Engels waar de titel was Killers all.
Dit is de pocketuitgave, tweede druk en uitgegeven in Meulenhoff's flamingo reeks 11. Er bestaat ook een hardcover met illustraties maar die zijn bij de pocketuitgave weggelaten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gatti, Attilio - Afrika doodt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dema

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Dema
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dema een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dema vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Dema kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.