Zeven, Marius & Snijders, A.L. - A.L. Snijders, Meer dan een bi

Schrijver:
Titel: A.L. Snijders, Meer dan een bibliografie. Naast brieven, verhalen van Snijders ook bijdragen van LH. Wiener, Jaap Scholten, Tommy Wieringa e.a.
Uitgever:
Bijzonderheden: Amsterdam, M7. 2011. 176 p. Ills. Paperback met flappen.
Prijs: € 16,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

JOOT uit Amsterdam

Logo JOOT

JOOT is een boekhandel op afspraak en een webshop met de nadruk op kunst, architectuur, fotografie, filosofie, geschiedenis en literatuur. U kunt uw boeken ook via joot.nl bekijken, reserveren en bestellen. U kunt uw bestelling ook ophalen na afspraak. Verzending per DHL meestal, op verzoek ook PostNL mogelijk. Adres: Troelstralaan 295, 1067 MX Amsterdam. Telefoon en email: 020-6881783 & stefan@joot.nl Wilt u uw boeken op dit gebied verkopen, laat het ons weten, dan komen we graag bij u langs.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij JOOT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met JOOT
  • Na uw bestelling ontvangen u en JOOT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van JOOT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • JOOT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.