Gunster, Berthold - Omdenken is stom - omdenken door kinderen [

Schrijver:
Titel: Omdenken is stom - omdenken door kinderen [ isbn 9789400502734 ]
ISBN: 9789400502734
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna LeV.
Bijzonderheden: 2013, 144 Pagina's, gebonden, het boek verkeert in goede staat (zie ook de foto's).
Prijs: € 4,95
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Kinderen kijken met een open blik naar de wereld om hen heen. Ze zijn nog niet geprogrammeerd met `grote-mensen-software . Daardoor zien ze dingen zoals ze zijn, zonder oordeel, zonder mening, zonder er iets aan te willen veranderen. Kinderen zijn kampioenen in het omdenken. Ze zien wat er is en niet wat er zou moeten zijn.


Omdenken is stom is samengesteld uit honderden reacties van mensen die zich op de een of andere manier met omdenken bezighouden en die als leerkracht of ouder het unieke talent van kinderen om om te denken op waarde weten te schatten.
Verder lezen

Blauwbeer uit Zwolle

Logo Blauwbeer

VERZENDING VAN NIEUWE BESTELLINGEN VANAF 22 MEI Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
De foto's van de boeken zijn altijd van de exemplaren die aangeboden en geleverd worden. De aangegeven verzendkosten zijn volgens de tarieven van PostNL of DHL en gelden bij leveringen in Nederland. De boeken worden stevig verpakt. Van de zending krijgt u een volgnummer zodat u deze kunt volgen op internet. Andere verzendmethoden zijn op verzoek natuurlijk ook mogelijk.
Verzendkosten naar een huisadres in Belgie met DPD: € 6,85
Versandkosten Deutschland DPD: € 7,80
Betaling vooraf via bankoverschrijving. Verzending vindt meestal plaats op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gunster, Berthold - Omdenken is stom - omdenken door kinderen [ isbn 9789400502734 ] Gunster, Berthold - Omdenken is stom - omdenken door kinderen [ isbn 9789400502734 ]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Blauwbeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Blauwbeer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Blauwbeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Blauwbeer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Blauwbeer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.