Madeleen de Bruijn - Muziek in de kinderrevalidatie

Schrijver:
Titel: Muziek in de kinderrevalidatie
ISBN: 9789026617805
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Intro Nijkerk 1e druk 1984 9789026617805
Bijzonderheden: paperback 141pp. in goede staat, fraaie foto's
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur schetst het functioneren van de kinderrevalidatiekliniek Lyndensteyn te Beetsterzwaag, met name de therapeutische aandachtspunten functie-, sociale- en emotionele ontwikkeling. Vanuit dit kader wordt het muziektherapeutisch werken beschreven: werkwijzen, instrumenten en plaats binnen het totale therapieaanbod. Tenslotte wordt de situatie van muziektherapie in de revalidatie beschreven in Nederland en andere Europese landen. Auteur is muziektherapeut en pionier op het gebied van de revalidatie. Zij hield diverse lezingen over dit onderwerp. Het boek is zeer toegankelijk door een heldere betoogtrant, illustratieve foto's en dicht bij de praktijk blijvende beschrijvingen. De doelgroep wordt hoofdzakelijk gevormd door een breed scala van werkers in de revalidatie (vanaf MBO-niveau). In de Nederlands taal is dit het eerste overzichtswerk op dit gebied.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Madeleen de Bruijn - Muziek in de kinderrevalidatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.