Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen

Schrijver:
Titel: ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen
Taal: Nederlands
Uitgever: 1980 FORESTA Groningen
Bijzonderheden: Gebonden met omslag, 188 blz, met 258 18e en 19e eeuwse prenten. Boek is zeer goed. Omslag heeft gebruikksporen.
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info: Prachtig exemplaar. kunstleer met goudkleurige tekst op kaft en band. Zie bijgevoegde foto's.

Bestenbreur uit Hilversum

Vaste verzendkosten Euro 3.75 binnen NEDERLAND. Verzendkosten buitenland op aanvraag. Boeken dikker dan 3 cm worden in principe als pakket verzonden....Bij bestelling van meerdere boeken, stripboeken en/of kinderboeken betaalt U maar een keer porto.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen Foresta - ONS MOOIE NEDERLAND in 258 prenten van steden, dorpen en kastelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bestenbreur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bestenbreur
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bestenbreur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bestenbreur vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bestenbreur kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.