Smits, Prof. L.A.H. (Red.) - Bewustzijnsverruiming. Structuur e

Schrijver:
Titel: Bewustzijnsverruiming. Structuur en beleving / Inzicht - uitzicht.
Taal: Nederlands
Uitgever: Deventer: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 1987. Paperback, Ingenaaid,235 pag., Zeer goed, alleen rug is verbleekt.
Prijs: € 6,70 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bewustzijnsverruiming is een tweevoudige beweging: een beweging naar binnen, naar het innerlijk van de mens, die op den duur gevolgd wordt door een beweging naar buiten: naar de natuur, de samenleving en de mensheid. Verschillede auteurs geven hun visie op bewustzijnsverruiming (en-vernauwing) met betrekking tot hun eigen specialisme: - De routekaart der wereldconcepten in psychiatrie en theologie. - Bewustzijnsverruiming, bewustzijnsvernauwing en de theorie der wereldconcepten. - De nieuwe mens: evolutie en revolutie van het bewustzijn. - Ontgrenzing van bewustzijn en van godsbeleving in de christelijke mystiek van het Westen. - Bewustzijnsverruiming onder invloed van oosterse mystiek. - Uitspraken over bewustzijnsverruiming in Oost en West de betekening van de esoteriek en de symboliek. - Magie in Afrikaanse context.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smits, Prof. L.A.H. (Red.) - Bewustzijnsverruiming. Structuur en beleving / Inzicht - uitzicht. Smits, Prof. L.A.H. (Red.) - Bewustzijnsverruiming. Structuur en beleving / Inzicht - uitzicht. Smits, Prof. L.A.H. (Red.) - Bewustzijnsverruiming. Structuur en beleving / Inzicht - uitzicht. Smits, Prof. L.A.H. (Red.) - Bewustzijnsverruiming. Structuur en beleving / Inzicht - uitzicht.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ProvHof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ProvHof
  • Na uw bestelling ontvangen u en ProvHof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ProvHof vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ProvHof kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.