Roads, Michael - In een tijdloze sfeer

Schrijver:
Titel: In een tijdloze sfeer
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
IN EEN TIJDLOZE SFEER

Eigenlijk is dit boek een anachronisme. Roads beschrijft namelijk op zijn boeiende wijze gebeurtenissen die plaatsgevonden hebben vóórdat hij zijn eerder gepubliceerde boeken schreef. 'Ik durfde dit niet eerder naar buiten te brengen, zo schrijft hij, 'want men zou mij absoluut belachelijk hebben gemaakt.' Nu is hij inmiddels zo geliefd en bekend dat hij dit boek, dat zo naadloos aansluit op zijn andere boeken, aandurft. Hij neemt ons mee op een wonderlijke spirituele reis, die hij maakt tijdens de uittredingen in zijn slaap. Het vreemde daarbij is dat zijn fysieke lichaam onderwijl noteert wat er gebeurt, zodat er een geloofwaardig verhaal ontstaat. Hij ontmoet de personificatie van zijn eigenliefde, die hem in zijn levensspiegel laat kijken, komt in een glazen stad terecht, ontdekt dat tijd slechts een begrip is en dat hij moeiteloos van de ene naar de ander sfeer kan reizen. Van Michael Roads verschenen eerder bij Ankh-Hermes: Een met de natuur en De kracht van de eenvoud. Bij Kosmos verscheen: Gesprekken met de natuur

splinternieuw, lichte verkleuring, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,00 Pakketpost € 6,00 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roads,  Michael - In een tijdloze sfeer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.