Wu Ming - 54

Schrijver:
Titel: 54
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 22,00
Verzendkosten: € 5,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wu Ming (voorheen Luther Blissett) is een schrijverscollectief en verhalenvertellersworkshop sinds januari 2000. Na het lovend ontvangen Q is er nu 54, de caleidoscopische roman die zich afspeelt in één jaar tijdens de koude oorlog en waarin iedereen met iedereen te maken heeft. Het verhaal: iedereen heeft met iedereen te maken en is aan iedereen gerelateerd dank zij de alomvertegenwoordige McGuffin Electric Deluxe-televisietoestel. Het resultaat: ruim 600 pagina's hilarische dan wel tragische scènes en een komedie van misverstanden.

Recensie(s)

Wu Ming is de naam van een Italiaans schrijverscollectief dat eerder onder de naam Luther Q Blissett publiceerde. In deze zeer lijvige roman komt in 1954 een aantal fictieve en historische figuren elkaar tegen: Pierre, die in Bologna een cafe heeft maar droomt van een betere toekomst; Stefano Zollo, een kleine boef die als Steve Cement probeert om zijn baas (de echt bestaande gangster Lucky Luciano) met een drugshandeltje te bedriegen; en de beroemde filmster Cary Grant, die misschien de hoofdrol in een film over maarschalk Tito moet gaan spelen. Al deze op zich al zeer gecompliceerde plots worden nog ingewikkelder door de historische achtergronden van Triest (waar Joegoslavie en Italie om aan het ruzien zijn) en de politieke situatie van Italie, waardoor het verhaal voor Italiaanse lezers wellicht veel meer relief heeft dan voor Nederlandse. Desalniettemin een rijkgeschakeerde en veelgelaagde mammoetonderneming die bewondering verdient

pakketpost
splinternieuw, vaste prijs
excl. verzendkosten, verzendkosten koper
boekhandel de oorsprong

Bij bestellingen vanaf € 25,- worden geen verzendkosten berekend.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50 Pakketpost € 5,50 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wu Ming - 54

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.