Joschke , Bernd - Zen en Management

Schrijver:
Titel: Zen en Management
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw, nieuwstaat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
ZEN EN MANAGEMENT
Een meesterlijke weg

Niet voor niets zenden Japanse ondernemers hun leidinggevend personeel naar zenkloosters. De omzetting van het zenprincipe naar de managementpraktijk van alledag is immers buitengewoon succesvol gebleken. Veel uit Japan stammende management- en productietechnieken zoals Kaizen, Kaban en Leanes hebben een zenachtergrond. De geest van zen is moeilijk te verklaren aan rationeel ingestelde 'westerlingen. De zenervaring ligt vooral op het intuïtieve terrein. Toch slagen de auteurs er in de basisprincipes van zen helder te maken en om te zetten in technieken die de westerling kan benutten in het bedrijfsleven. Een boek waar men op zit te wachten, zeker buiten zenkringen. Het bevat vele citaten van oude tot nieuwe, zenmeesters, maar is tevens zeer praktisch van opzet. Het bijzondere van dit boek is de Kin die de auteurs weten te leggen tussen de oude oerbronnen van zen en het moderne bedrijfsleven. Juist de hier-is-nu-gedachte (die tot daadkracht leidt) werpt vruchten af in managementkringen. Het boek bevat oefeningen en zazenmeditaties en is voorzien van schitterende illuraties.

als nieuw, nieuwstaat, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl

Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50
Pakketpost € 5,50 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joschke , Bernd - Zen en Management

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.