Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

MacLean, Alistair - 4 titels in één koop: Nacht zonder einde -

Schrijver:
Titel: 4 titels in één koop: Nacht zonder einde - Ondergang om middernacht - Ontsnapt langs de krakatau - Poolbasis Zebra
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: In veelgelezen staat
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nacht zonder einde - Alistair MacLean

Na een noodlanding op de ijskap van Groenland trachten de passagiers met leden van een wetenschappelijke expeditie - door sneeuwstormen en barre kou geteisterd - de kust te bereiken, de enige plaats waar redding mogelijk is. De gevaren zijn nog groter als blijkt dat er in de groep een misdadiger is die voor meervoudige moord niet terugdeinst. Een spannend avonturenverhaal.


Ondergang om middernacht - Alistair MacLean

Een agent van de geheime dienst moet vele malen zijn leven op het spel zetten bij zijn pogingen de bende op te rollen die aan de Schotse westkust schepen met kostbare ladingen overmeestert. Een goed geschreven, keiharde avonturenroman.


Ontsnapt langs de krakatau - Alistair MacLean

Nog juist voordat de Japanners in 1942 Singapore innemen tracht een groep mensen per schip naar Australie te vluchten. Aan boord bevinden zich o.a. gevaarlijke spionnen en een generaal, die een belangrijk oorlogsdokument bezit. Op een boeiende, maar ook wat sensationele manier wordt beschreven hoe Australie bereikt wordt en het belangrijke dokument, een Japans invasieplan voor Australie, in handen van de geallieerden komt.


Poolbasis Zebra - Alistair MacLean

Een brand verwoest een Engels weerstation aan de Noordpool. Een atoomonderzeeer van de Amerikaanse marine krijgt opdracht om een geheimzinnige geleerde er naar toe te brengen. Het verband tussen dit feit en de brand waaraan iets niet in de haak blijkt te zijn, wordt na veel spannende avonturen duidelijk. Deze rasechte "MacLean" zal nog veel lezers boeien.

Prijs: 1 euro voor de vier.
Mogen ook per stuk.

Verzendkosten voor één of twee: 5 postzegels

U kunt kiezen voor verzending van 3 of meer:
- via Kiala: 4,25 euro; kan alleen naar een afhaalpunt bij u in de buurt.
- via DHL naar een afhaalpunt bij u in de buurt: 5,25 euro
- via DHL naar uw huisadres: 6 euro.
- via PostNL naar een afhaalpunt bij u in de buurt: 5,95 euro.
- via PostNL naar uw huisadres: 6,50 euro.
(prijzen voor verzending binnen Nederland)

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen.

Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.
Verder lezen

Tineke's boeken

Tineke's boeken uit Spijkenisse

Logo Tineke's boeken

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen. Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacLean, Alistair - 4 titels in één koop: Nacht zonder einde - Ondergang om middernacht - Ontsnapt langs de krakatau - Poolbasis Zebra MacLean, Alistair - 4 titels in één koop: Nacht zonder einde - Ondergang om middernacht - Ontsnapt langs de krakatau - Poolbasis Zebra MacLean, Alistair - 4 titels in één koop: Nacht zonder einde - Ondergang om middernacht - Ontsnapt langs de krakatau - Poolbasis Zebra MacLean, Alistair - 4 titels in één koop: Nacht zonder einde - Ondergang om middernacht - Ontsnapt langs de krakatau - Poolbasis Zebra