Gerson, Natasha - Plaatstaal

Schrijver:
Titel: Plaatstaal
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep
Bijzonderheden: Onberispelijke paperback uit (sept) 1996
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Geen leesvouwen in de rug, geen beschadigingen, het boek lijkt wel ongelezen.

Serrurier uit Amsterdam

Logo Serrurier

Serrurier verkoopt boeken op het gebied van Nederlandstalige en vertaalde literatuur en diverse non fictie titels. Meer titels treft u ook op onze website http://penderyn.boekwinkeltjes.nl.
Eurodam is een extra voordelige site van de boekwinkeltjes ‘Serrurier’ en ‘Penderyn’ -http://eurodam.boekwinkeltjes.nl
Al onze boeken zien er heel goed uit, soms niet van nieuw te onderscheiden. Heeft een boek soms toch een bepaalde beschadiging, dan wordt dat vermeld in de beschrijving van de boeken. 
*Binnengekomen bestellingen worden dagelijks afgehandeld, en na betaling meteen verzonden. 
*Bij verzending van boeken die door uw brievenbus passen geldt het PostNL tarief van €3,50. Voor verzending van dikke boeken of meerdere boeken tegelijk bieden wij u de keuze tussen PostNl (€6,50) of DPD Parcel Service (€4,00). 
Kiest u voor PostNl dan wordt de bestelling bij u thuis afgeleverd. Kiest u voor DPD, dan kunt u uw bestelling ophalen bij de voor u dichtstbijzijnde DPD Pickup Parcel Shop. Het tarief voor verzending naar België via DPD is €8,50. Het is ook mogelijk op afspraak boeken op te komen halen.
*Informatie over nieuwe aanwinsten, bijzondere uitgaven en boekenopruimingen leest u in onze Nieuwsbrief. Eenvoudige aanmelding hiervoor via Serrurier2016[at]gmail.com.


Met vriendelijke groet,
Serrurier&Penderyn – Amsterdam

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerson, Natasha - Plaatstaal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Serrurier

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Serrurier
  • Na uw bestelling ontvangen u en Serrurier een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Serrurier vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Serrurier kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.