Paquay, V. - DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING SINT NICOLAI TE A

Schrijver:
Titel: DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING SINT NICOLAI TE ARNHEM 1351-1993: Gasthuis Preuven en Hulpbetoon - In zeer goede staat!
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers - Zutphen 1993
Bijzonderheden: 1993, 374 blz., illustraties., hardcover (gebonden linnen) ca. 25x17.5cm., In perfecte staat!
Prijs: € 18,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
V. Paquay. DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING SINT NICOLAI BROEDERSCHAP TE ARNHEM - 1351 - 1993: Gasthuis Preuven en Hulpbetoon -, 374 blz., geillustreerd, hardcover (gebonden linnen) ca. 25x17.5cm., Walburg Pers, Zutphen, 1993. Een in vrijwel nieuwstaat exemplaar van deze zeer interessante studie! Verzending per post na ontvangst betaling. verzendkosten koper. Ke1
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paquay, V. - DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING SINT NICOLAI TE ARNHEM 1351-1993: Gasthuis Preuven en Hulpbetoon - In zeer goede staat! Paquay, V. - DE GESCHIEDENIS VAN DE STICHTING SINT NICOLAI TE ARNHEM 1351-1993: Gasthuis Preuven en Hulpbetoon - In zeer goede staat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.