Roosenboom, Henk (eindredactie) - Het leven in Helmond vanaf he

Schrijver:
Titel: Het leven in Helmond vanaf het midden van de negentiende eeuw. 11 Te voet eb op de fiets langs monumentale panden
Taal: Nederlands
Uitgever: Optima
Bijzonderheden: Magazine. Geill. Met wandelkaart
Prijs: € 1,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Retrobook uit Driebergen

Retrobook levert direct na betaling, Kan ook na afspraak in Driebergen worden opgehaald, of (vaak) op woensdagen op de Uithof, Utrecht. Check svp voor de bevestigingsmail ook uw (email) spam box.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roosenboom, Henk (eindredactie) - Het leven in Helmond vanaf het midden van de negentiende eeuw. 11 Te voet eb op de fiets langs monumentale panden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Retrobook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Retrobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en Retrobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Retrobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Retrobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.