Kleyn, O.H. - Heerlijk Italie / een smaakvolle ontdekkingsreis

Schrijver:
Titel: Heerlijk Italie / een smaakvolle ontdekkingsreis door de vele wijnstreken van Italie
ISBN: 9789027467799
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 3200, 349pp,
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van een muziekstudent die voor zijn studie naar Italië trok, ontwikkelde deze auteur zich tot een culinaire schrijver die veel over wijnen en de Italiaanse en Mediterrane keuken publiceert. Dit boek behandelt Italië per regio: aan iedere streek wordt een hoofdstuk gewijd. In de inleiding informatie over de Italiaanse wijnen en wijnwetgeving, de Italiaanse keuken en een verklaring van de gebruikte symbolen en vermelding van internetsites. In ieder hoofdstuk een korte impressie van het landschap en de streek, aandacht voor de regionale wijnen, de streekkeuken (met een recept) en de kazen. Onder het kopje 'Aanbevolen' worden diverse streekwijnen met naam genoemd. Overzichtelijke layout, per pagina drie kolommen tekst, foto's afgedrukt in bruin, penseeltekeningen in bruin, titels en balken in de steunkleur terra. Plezierig, informatief en leuk snuffelboek voor de Italië-ganger. Met een uitgebreid OENO-gastronomische woordenlijst met aanwijzingen voor de uitspraak en een alfabetisch register.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kleyn, O.H. - Heerlijk Italie / een smaakvolle ontdekkingsreis door de vele wijnstreken van Italie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij KookboekNzo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met KookboekNzo
  • Na uw bestelling ontvangen u en KookboekNzo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van KookboekNzo vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • KookboekNzo kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.