Misch, Rochus / Bourcier, Nicolas - Ik was lijfwacht van Hitler

Schrijver:
Titel: Ik was lijfwacht van Hitler
ISBN: 9789056178499
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Halewyck
Bijzonderheden: 2008, 3e druk, paperback, 215 blz. goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Dat was het einde. Een loden stilte, totaal, doods, heerste in de bunker, een echte sarcofaag van beton. Iedereen wist dat de Führer in de volgende uren een einde zou maken aan zijn leven. Iedereen vroeg zich af wat er daarna zou gebeuren.’Rochus Misch is de laatste overlevende lijfwacht van Hitler. Tussen 1940 en 1945 bracht hij dag en nacht door in de nabije omgeving van de Führer, als bevoorrecht getuige van het wel en wee aan de top van het naziregime. Misch volgde alles van op een afstand, zonder vragen te stellen. Hij is Hitler trouw gebleven tot het bittere einde van het Derde Rijk: als laatste militair verliet hij de Berlijnse bunker na de zelfmoord van Hitler en zijn gemalin Eva Braun. Na negen jaar gevangenschap in de USSR keerde hij terug naar Berlijn, waar hij nu nog woont.
In dit boek deed Rochus Misch voor de eerste maal het relaas van zijn jaren als lijfwacht, een kleine geschiedenis in de maalstroom van de grote wereldpolitiek.
Het verhaal werd opgetekend door Nicolas Bourcier, journalist bij Le Monde. Het werd vertaald in meer dan tien talen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Misch, Rochus / Bourcier, Nicolas - Ik was lijfwacht van Hitler

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.