Formenton, Fabio - Das Buch der Orientteppiche

Schrijver:
Titel: Das Buch der Orientteppiche
Taal: Nederlands
Uitgever: z.pl. Buch und Zeit (Sonderausgabe)
Bijzonderheden: Gebonden, met stofomslag, 248 pp. 127 Farbtafeln, 8 s/w - Abbildungen, 31 Zeichnungen und 61 Karten. Beroemd standaardwerk over oosterse tapijten.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Westfrisius Boeken

Westfrisius Boeken uit Amsterdam

Gratis bezorging in Amsterdam, binnen de ring. Onze boeken gaan na het inpakken 24 uur in quarantaine wegens het CORONA-virus. Dit kan de levering iets vertragen. Voor de bezorging en een smetvrije buitenkant van uw pakket kunnen wij niet instaan, dus wij raden u aan hetzelfde te doen voor u het boek thuis uitpakt.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Formenton, Fabio - Das Buch der Orientteppiche

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Westfrisius Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Westfrisius Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Westfrisius Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Westfrisius Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Westfrisius Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.