Waart, S.A. de - Alle Europese E-nummers + E-pas / informatie o

Schrijver:
Titel: Alle Europese E-nummers + E-pas / informatie over de in Europa toegelaten levensmiddelenadditieven
ISBN: 9789080544734
Taal: Nederlands
Uitgever: Alternatieve Consumentenbond, Amsterdam
Bijzonderheden: 2001, derde herziene druk, 92 pp,, paperback, incl. index, bibliografie, zeer goede staat, als nieuw
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voorafgegaan door een heldere uitleg bevat dit boekje de complete lijst van voedseladditieven die in de Europese Unie zijn toegelaten. Waarin worden ze toegepast, hoe veilig zijn ze en waarvan zijn ze gemaakt?
Recensie(s)
Lijst van additieven die de Europese Unie (EU) vanaf 1993 toestaat, plus een lijst van extractiemiddelen die goedgekeurd zijn in Europa, maar waaraan geen E-nummers zijn gegeven. Vooraf korte informatie over de indeling naar functies en een aanwijzing hoe dit boek te gebruiken. Ook adviezen zoveel mogelijk verse, niet voorberwerkte levensmiddelen te kopen en hoe te handelen bij een klacht. Dan de E-nummers met verklaringen, gevolgd door een alfabetische index van de chemische namen en corresponderende E-nummers. Handzaam boekje waarin vanuit een kritische houding overzichtelijke informatie wordt gegeven. Los bijgeleverd wordt een bladwijzer* waarop de in dit boek gebruikte symbolen voor herkomst, toepassingen en veiligheidsbeoordeling verklaard worden. Gericht op een breed publiek. Deze druk is aangepast aan nieuwe wetgeving.
(Biblion recensie, Redactie)
Verder lezen

Olive books uit Utrecht

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Waart, S.A. de - Alle Europese E-nummers + E-pas / informatie over de in Europa toegelaten levensmiddelenadditieven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Olive books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Olive books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Olive books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Olive books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Olive books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.