Groot, Edward P. d - Varen was mooi, varen was prachtig. Verhal

Schrijver:
Titel: Varen was mooi, varen was prachtig. Verhalen over de Nederlandse koopvaardij tussen 1945 en 2000, verteld door oud-zeevarenden
Taal: Nederlands
Uitgever: De Alk, Alkmaar
Bijzonderheden: Paperback, 2005, 422 blz. Met foto's. Pakketpost. NAW geponst in de voorkaft en voorschutblad.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Duizenden vracht- en passagiersschepen werden in de Tweede Wereldoorlog tot zinken gebracht. Om het herstel te bespoedigen moest na de oorlog alles wat nog kon drijven zo snel mogelijk weer in de vaart worden gebracht. Dertien zeelui, van ketelbinkie tot kapitein, vertellen boeiend over hun bijzondere ervaringen bij het opnieuw in de vaart brengen van de resterende Nederlandse koopvaardijvloot in de periode 1945 tot 2000. Het boek geeft - met soms verrassende gebeurtenissen - een goed beeld van het herstel van die sector van onze zeescheepvaart.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.