Overwater - Van leitsagher tot loods / druk 1

Schrijver:
Titel: Van leitsagher tot loods / druk 1
ISBN: 9789063970314
Taal: Nederlands
Uitgever: Interbook International
Bijzonderheden: 2006, Gebonden,
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Omslag scheurtjes met plakband verstevigd Teruggaande tot de 12e eeuw, wordt de ontwikkeling geschetst van het loodswezen van Rotterdam en van de Maasmond. Die ontwikkeling wordt tegen velerlei kaders geplaatst: het zeerecht - de bebakening en betonning - de loodsvaartuigen - de naar meer macht strevende steden aan de Maasmond - de sociale achtergronden - de voortschrijdende technische ontwikkelingen - de verhouding loods-gezagvoerder. Hiervoor moet een schier eindeloze hoeveelheid archieven zijn doorgespit; uit de zo verkregen gegevens lijkt een goed gedoseerde selectie te zijn gemaakt. De bronverwijzing geschiedt steeds direkt in voetnoten. Een bijlage van 125 pagina's verschaft een schat aan andere informatie. Een goed geschreven studiewerk, voor degenen die beroepsmatig of uit liefhebberij met de scheepvaart
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Overwater - Van leitsagher tot loods / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maas en Waal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Maas en Waal
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maas en Waal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maas en Waal vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Maas en Waal kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.