Treistman, Ann. - Slaap kindje, slaap. 73 Manieren om je baby r

Schrijver:
Titel: Slaap kindje, slaap. 73 Manieren om je baby rustig in slaap te laten vallen.
ISBN: 9789045308258
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZTOH 2008 9789045308258
Bijzonderheden: geb. hardcover met omslag in zeer goede staat, geen pp-nummering, fraaie lay-out, oblong formaat
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ouders kunnen er wanhopig van worden: baby's die niet willen slapen. De mooie kleurenfoto's van slapende baby's op iedere pagina van dit boekje stellen ouders al gerust. Na een korte inleiding staat bij iedere foto een tip om je baby in slaap te krijgen, in totaal 73. De tips zijn niet nieuw maar stralen vertrouwen uit door hun eenvoud, en het zijn beproefde methoden, dus succes verzekerd! Het boekje is geschreven door een moeder in samenwerking met een kinderarts. Geschikt voor alle ouders op zoek naar advies over de slaapproblemen van hun baby. Maar het blijven tips; voor uitgebreid advies zoeke men een boek over een bepaalde methode.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Treistman, Ann. - Slaap kindje, slaap. 73 Manieren om je baby rustig in slaap te laten vallen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.