Snijders, M.L. (tekst) / Freed, L. (foto's) - Joden van Amsterd

Schrijver:
Titel: Joden van Amsterdam
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij | Amsterdam, 1958
Bijzonderheden: Boek heeft gebruiksporen (zie foto's): ex libris-sticker en tekst op achterkant voorplat; ruggetje aan bovenkant en onderkant wat gehavend en vochtvlekjes aan de rechteronderkant van de pagina's (zonder plakkende pagina's of tekstverlies).
Prijs: € 85,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Al met al toch een redelijk exemplaar van dit gezocht boekje. Aantal pag. 104 met veel z/w. foto's

Boterbrug uit Den Haag

Logo Boterbrug

Van april tot en met medio oktober staan we zaterdags met een kraam boeken en soms lp's op de hoek van Wijnhaven en Boterbrug in het historisch centrum van Delft.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Snijders, M.L. (tekst) / Freed, L. (foto's) - Joden van Amsterdam Snijders, M.L. (tekst) / Freed, L. (foto's) - Joden van Amsterdam Snijders, M.L. (tekst) / Freed, L. (foto's) - Joden van Amsterdam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boterbrug

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boterbrug
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boterbrug een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boterbrug vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boterbrug kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.