Hart-Davis, Adam. - Wetenschap in woord en beeld / de meest int

Schrijver:
Titel: Wetenschap in woord en beeld / de meest intrigerende vragen uit de wereld van de wetenschap
ISBN: 9789044713299
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuidnederlandse Uitg.
Bijzonderheden: Gebonden boek / 2006 / keurig exemplaar
Prijs: € 6,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Per wetenschappelijke vraag is er een paginagrote kleurenfoto en een uitleg, die ook een bladzijde beslaat. In totaal zijn er zeventig vragen, ingedeeld in negen hoofdstukken. De eerste zes gaan over natuurkundige thema's: lucht, aarde, water, vuur, licht, ijs & regen. Het hoofdstuk 'Mathemagie' is meer wiskundig, bij 'Technologie' draait het om wat de mens kan maken, en 'Levende wereld' gaat over planten en dieren. De auteur heeft veel programma's op de Britse radio en televisie gepresenteerd en kan in weinig woorden interessante zaken duidelijk maken. Soms wordt de lezer in een 'uitdaging' van enkele regels aan het werk gezet. Onder de kop 'Wist u dat?' staat belangrijke informatie in een of twee zinnen samengevat. De manier waarop de vragen worden behandeld, is niet heel diepgaand, maar wel inspirerend. De combinatie van foto's en teksten is zeer geslaagd, beide zijn van hoge kwaliteit en ze vullen elkaar uitstekend aan. Vierkante uitgave in handzaam formaat, voorzien van register. Vanaf ca. 14 jaar en voor volwassenen.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.