Marai, Sandor - The Rebels

Schrijver:
Titel: The Rebels
ISBN: 9780375407574
Taal: Engels
Uitgever: Alfred A, Knopf
Bijzonderheden: Half-linnen gebonden hardcover met omslag, als nieuw, 2007, 278pp,
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,75 (binnen Nederland)
Meer info: De zomer van 1918. De examenklas van het plaatselijk college staat op afstuderen en de daarop volgende veroordeling tot deelname aan de oorlog.

Lakeway Books uit Bennebroek

Logo Lakeway Books

Lakeway Books heeft een uitgelezen collectie, met de nadruk op Nederlandse, Engelse en Duitse literatuur. Daarnaast: veel kunst en muziek, geschiedenis en politiek, theologie, landeninformatie. Verzendkosten Nederland briefpost € 2,75 ongeacht het gewicht van het boek. De verzendkosten pakketpost bedragen € 4,50. Verzending naar België: € 5,75. Bij aankoop van 3 titels wordt de goedkoopste titel niet in rekening gebracht!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marai, Sandor - The Rebels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lakeway Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Lakeway Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lakeway Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lakeway Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Lakeway Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.